top of page

Safe Buy Spain is een organisatie die werd opgericht door een groep gelijkgestemde vastgoedprofessionals in het binnenland van Spanje aan de Costa Blanca Zuid en in Murcia. Teleurgesteld door het gebrek aan regelgeving, ethiek en professionaliteit van vele ongeregistreerde makelaars, werd SBS opgericht om te dienen als een gemeenschappelijke spreekbuis voor gevestigde en juridisch handelende makelaars in onroerende goederen.

 


SBS leden werken volgens de hoogste normen van integriteit, ethiek, professionaliteit en ongeëvenaarde lokale kennis om klanten die belangrijke beslissingen in hun leven nemen, beter te kunnen dienen wanneer zij besluiten hun makelaar te kiezen voor de aankoop van hun eigendom.

EEN REFERENTIE ZIJN

De SBS is een groep zonder winst bejaag en brengt - in tegenstelling tot andere vergelijkbare organisaties - geen lidmaatschapskosten in rekening. Het lidmaatschap van SBS is gebaseerd op klantreferenties met betrekking tot hun makelaar, hun activiteit in onroerend goed, hun juridische status en vooral hun uitstekende reputatie als het gaat om het leveren van eersteklas service aan klanten.

 


Deze gemeenschap van makelaars en hun ondersteunend netwerk voldoet aan de hoogste normen en dit initiatief word ondersteund door banken, verzekeringsmaatschappijen, financiële bedrijven, advocaten en architecten.

bottom of page